Csak lapocka vagy comb, vagy valami más is jó sertéspörköltnek és meddig kell főzni, hogy tényleg omlós, puha legyen?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 19. 13:53
1/2 anonim válasza:
pörköltnek a vörös húsok a legjobbak. comb, tarja, fehérpecsenye+ bőr. Esetleg körömpöri: köröm bőr sertés farok.
2/2 anonim válasza:
A lapocka a legfinomabb,puha,a comb száraz,de egészségesebb.Kicsi vizzel,majd egy óra,lassú tűzön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!