Miért nem áll össze a túrótortám?
Figyelt kérdés
Sütés nélküli receptbol csináltam . Egész éjszaka a hűtőben volt es meg mindig folyekony . Miért?2016. aug. 11. 08:04
1/7 A kérdező kommentje:
0,5 l tej ment bele pluszba, mert a pudingot úgy lehetett elkészíteni . Es a pudingot es a túrós krémet össze kellett keverni, de kicsit folyekonyabb lett mint vártam 😕 Mikorra fog megdermedni?
2016. aug. 11. 08:10
2/7 anonim 



válasza:





de azt írták a receptbe hogy a pudingot készitsd el fél liter tejjel..? mert én azt gyanítom csak a port kellett volna belszórnod
3/7 anonim válasza:
Ilyenkor nem folyósra kell a pudingot főzni. A receptben biztos hogy fél liter tej volt? Nem kevesebb??
Illetve szoktak tenni (por)zselatint is a krémbe is, nem csak a tetejére.
4/7 anonim 



válasza:





Jó lenne a receptet látni.
A krémekhez 5dl helyett 3dl tejjel kell a pudingot elkészíteni.
Én tettem volna hozzá egy kis zselatint is,akkor biztosan medermed.
Ha eész éjszaka a hűtőben volt ,és mégis folyós akkor már így is marad.
Csinálj belőle pohárkrémet friss gyümölccsel.
6/7 anonim válasza:
Zselatin fixálót szoktak tenni a krémbe, úgy megdermed.
7/7 anonim 



válasza:





Túl lágy leehetett a puding, ahogy írták is, kevesebb tejjel keményebbet kell főzni.A puding keményítőtartalma pedig kevés lehetett a kötéshez. Zselatin vagy fixáló fogta volna össze.
Nem tudom, most milyen állagú, hogy áll, de egy újra keveréssel, a zselatin pótlásával még lehet belőle valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!