Hogy hűtsem ki a piskótát, hogy ne essen össze, de ne púposodjon fel?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 16. 06:20
1/3 anonim válasza:
Azért púposodik, mert a forma oldalát is kikened. Ha csak az alját kened, nem fog felpúposodni.
Ha megsült, zárd el a gázt, pár percre csak pár centire hagyd nyitva a sütőajtót. Utána nyisd ki teljesen, de a piskótát hagyd a nyitott sütőben, amíg ki nem hűl.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
2016. ápr. 16. 08:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!