Ez a recept mennyire lenne nehéz egy kezdőnek?
Figyelt kérdés
Tortát eddig egyszer sütöttem, süteményeket többször is, azok jól sikerültek. Barátom születésnapjára ezzel a tortarecepttel szemezgetek, szerintetek megpróbáljam vagy valami könnyebbet keressek?2016. aug. 2. 15:04
2/11 anonim válasza:
Nem nehéz, de egy kis útmutató még.
A felvert tojásba kézi habverővel, kanalanként kell belekeverni és jól elkeverni a lisztet. Különben nem lesz jó.
A pudinghoz nem a felforralt tejbe kell önteni a pudingmasszát, hanem a masszába kell apránként hozzáadni a tejet és simára keverni és állandó keverés mellett besűríteni.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Abban még tudnál segíteni hogy pontosan mit jelent az hogy "magas rácsra tesszük"?
2016. aug. 2. 15:24
4/11 anonim válasza:
A sütő középső rácsára tedd. És még valami: Mivel ez piskótaféle, sütéskor egy picit támaszd ki a sütőajtaját (egy kanál nyelével vagy hasonlóval), hogy a gőz eltávozhasson.
5/11 anonim válasza:
Szerintem ha csak egyszer sütöttél tortát akkor ez nehéz lesz. Időigényes és kicsit jellegtelen torta. Ráadásul nyáron biztosan valami könnyebbet készítenék, gyümölcsös süteményt, pohárkrémet, tiramisut. Ez leginkább télen megfelelő habos torta.
6/11 anonim válasza:
Én kezdőként inkább puncstortával kezdtem, mindig jól sikerült. Ennél a receptnél még egy tapasztalt háziasszony is milyen csúnyán díszítette fel, szerintem keress könnyebbet. De ha elég ügyes vagy, vágj bele!
7/11 anonim válasza:
A margarin helyett csináld vajjal, finomabb. Kár elcseszni margarinnal egy süteményt, nem is értem, miért csinálják egyesek :( Belemegy a sok munka, aztán ilyen baromságon spórolnak.
8/11 anonim válasza:
Szerintem ez nem kezdőnek való torta,ráadásul a sok tejszinhab miatt nem is jó nyáron készíteni mert hamar romlik ,ha helyette cukrászhabot használsz ,akkor nem esik össze de nem is lesz olyan finom.
Én inkább egy könnyű sajttortát vagy túrótortát sütnék sok friss gyümölccsel a tetején.
Az oroszkrém nekem inkább téli sütemény a rengeteg kalória miatt.
9/11 anonim válasza:
Én is kezdő vagyok, múltkor sütöttem tortát barátomnak, így jártam is hasonló cipőben, de én tuti másikat választanék.
10/11 A kérdező kommentje:
Valaki nem tud egy jó diós vagy mogyoróstorta receptet? Esetleg csokisat vagy kókuszosat? Még ezeket szereti :)
2016. aug. 2. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!