Mit főztök holnap?
Nálunk ma paprikás krumpli volt virslivel, kolbásszal és kovászos uborkát ettünk mellé.
Délutánra pedig csináltam egy adag csoki pudingot.
A 10. hozzászóló voltam, látom, valakit nagyon megbotránkoztattam az ételeimmel, pedig elég normálisnak tűnnek. Nos, azóta változott a terv, szokott.
Cukkinis tócsni lesz, hacsak holnap délutánig meg nem gondolom magam, persze. Ma sima tócsni volt (csöpp répával és cukkinivel azért), holnap fele krumpli, fele cukkini. Nem ettem ma eleget, hiányérzetem van :) S remekül laktatott. Jól megy mellé a paradicsom, most épp érik a kertben, sokkal jobb, mint a bolti.
Most lett készen a paradicsomos káposzta, tökfasírttal!
Most van a zöldségfélék szezonja, persze lehet/szoktam darált húsból is a fasírtot, de most legelhetnékem van!
Finomabbnál finomabb ételek :-)
Mentek a zöld kezek, hiszen minden válasz hasznos volt számomra ( 1-et kivéve, de nem szokásom lepontozni senkit :-) )!
10-es, ne aggódj a troll miatt, sajnos mindenhol vannak unatkozó emberek... csak sajnálni tudom az illetőt :-)
18-as vagyok!
Látom, a paradicsomos káposztám a tökfasírttal sem nyerő egyeseknél!!
Akkor ma kipróbálom a maradék mellé a fentebb olvasott cukkinis tócsnit, szerintem azzal is jó lesz az!! :)))
Hajrá nyuszik!
Most szedjük össze a vitaminokat a zöldségekből, mint télen a bogyókból! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!