Mit főztök holnap és vasárnap ebédre?
Fóliában sütök fűszeres csirkecombot hagymával,hozzá steakburgonya
Vasárnap baconbe göngyölök karajt,rá tejföl,sajt,hozzá kukoricás rizs
Holnap: szezámmagos bundában sült füstölt tofu, párolt zöldségek
Vasárnap: bazsalikomos paradicsomkrémleves, zöldséges parmezános gnocchi
Hétvégén a párom főz. Holnap személy szerint tükörtojást eszem vagy rántottát vagy effélét :D
Vasárnap szerintem vegyes zöldségleves lesz s bizonyára lesz utána valami süti, palacsinta, efféle. Előre ritkán tudjuk, mi lesz, viszont egyikünk sem hal éhen tele kamra mellett, percek alatt összedobunk valamit, ha kell.
Hétközben szervezettebb volt a dolog, volt sok brownie (reggeliként, illetve ebéd 2. felvonásaként), zellerfasírt, krumplifasírt... Ezek sűrűn vannak. Kedvelem az egyszerű ételeket, így is sok időt töltök a konyhában.
Mára a tegnapiból: tojásos leves + rakott krumpli
Vasárnap:
- úgy gondolom karfiol leves
- a fagyóból kijön a karácsonyi pörkölt-maradék, vagy nokedli vagy hajdina (hasonló) körettel
- és még egy adag (5 perces/10 perces) fánk is jól jönne
Ma lencsegulyás, utána palacsinta.
Holnap currys csirkeleves, utána Pálfy-borda párolt rizzsel. Desszertnek valami gyümölcsös piskóta, ez még nem teljesen eldöntött.
ma paprikás krumpli virslivel
vasárnap: tejszínes-csirkés rakott tészta
ma: cukkinis - sonkas frittata (olasz tojaslepeny) hozza magos barna kenyer :)
holnap: ha itthon lesz az ebed -sosem lehet tudni, mikor erkezik egy meghivas valamelyik rokontol :) - akkor szerintem joghurtos sult csirke/pulykamell lesz spenotos rizzsel :)
Ma kókusztejes padlizsán curryt barnarizzsel, vacsorára salátával elkeverve.
Vasárnap pedig vagy tonhalas olasz tészta lesz vagy pedig töltött csirke vegyes zöldségkörettel, még nem tudom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!