Ki hány évesen tanult meg főzni?
Nem tudom, mikor kezdtem, nagyon hamar. Arra emlékszem, hogy 13 évesen már tudtam egyszerű étellel várni anyámat :)
Nagyon érdekelt s érdekel a főzés s ösztönösen csinálom, szerintem sosem rontottam ételt, leszámítva, hogy elfeledkeztem róla s leégett.
Sütni viszont a harmincas éveimig nem tudtam, de ma már megy az is.
A párom később kezdte s ritkábban is főz, de a minőségre nem lehet panasz s ő is képes átírni a receptet már a legelső alkalommal, sikeresen...
18-19 éves koromtól kezdtem rendszeresen főzni magamra, de azelőtt is tudtam ezt-azt. Nem vagyok kiváló szakács, nem is szeretek főzni, de tudok, tragikus főzési élményem sem volt, ehetetlenül szar kaját még sosem csináltam, de ha kellően jó hangulatban vagyok, kifejezetten finomakat főzök, de nem lelem benne örömömet.
Ha lenne pénzem arra, hogy minden nap étteremben vacsorázzak, soha többé nem főznék komplexebb kajákat, reggelire meg délben összeütnék valamit, amivel nincs sok baj, aztán elmennék vacsorázni valami jó helyre.
Főzni max akkor szeretek, ha vendégeket várok, átjön pár barátom, vagy ha van párom, akkor ő, de csak úgy magamra nem nagy örömmel főzök, hanem inkább szükségből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!