Milyen ételeket fogtok készíteni a héten?
Terveim:
lecsó, könnyed vegyes zöldségleves, tejberizs (kókusztej, jázmin rizs), szezámos sós süti és kb. mindennap meggyes pite vagy piskóta. De ma főztem egy csomó krumplit bográcsban, tojással megsütve az is jó. De lehet, hogy az csak vacsora és reggeli lesz a páromnak.
Töltött tojásokra is mindig van esély, nagy kedvenc, heti 1-2 alkalommal készítem mostanság.
(A nokedlin miért nagy dolog, hogy házi? Van olyan, aki komolyan bolti nokedlit vesz?)
Egy ilyen tejszínhabos-pudingos-babapiskótás desszert mindenképp lesz.
A többi még csak ötlet. Valószínűleg lesz paradicsomos húsgombóc, zöldséges tészta szezámmagos csirkefalatokkal, talán valami leves (én tárkonyos csirkeragu levest ennék minden nap, de az nemrég volt). Ennék egy jó krumplis tésztát is, mert már régen volt. Meg valamit a nudli-szilvásgombóc vonalon. Meg pizzát is szeretnék mostanában, minden jóval.
Nem nagy dolog, de igen, van bolti nokedli, és sokan veszik is.
Jó érzés mindenbe belekötni? :)
Itt mindenkibe belekötöttek, ahogy a pontozásokat látom.
Ez legyen a legnagyobb élvezetük az életükben...
Grillezett tintahal,
Egeszben sult karfiol,
Tandoori Csirke,
Rántott máj kókuszzsirban;)
Szarazbab fozelek koromporkolttel volt ma
Holnap maradek + hazi pizza a gyerekeknek
Csutortokon grillezett hal + zoldesegek
Hetvegetol nyaralas vegre nem kell fozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!