Koleszosok! . Milyen gyors, egyszerű és finom ételeket tudtok készíteni a koleszban?
Több mint 7 évig voltam koleszos,én 2 dolgot tettem.
- Konzerv. Főleg Globus egytálételesből volt betankolva 15-20 darab.
- Ebédkiszállítás. A Tőzsdefutár és a Teletál előfizetője voltam.
Egyszerűbb,olcsóbb,gyorsabb.
Nem főzök. Túl időigényes, egy emberre pedig nem gazdaságos a kisadag. Ha sokat csinálok az olcsó lenne, de utána kinek van kedve egy hétig ugyanazt enni?
Reggelire, vacsorára szoktam: tejbegrízt, zabkását, rántottát, virslit és hasonló kaliberű dolgokat készíteni. Hét elején viszek magammal otthonról ételt, az szerdáig tökéletes ebédre. Csütörtökön pedig meglátogatom a helyi menzát 600ft egy kisadag leves és második, vagy elmegyünk hamburgerezni, pizzázni egy-egy olcsóbb helyre.
A főzőcskézés csak annak éri meg akinek van rá ideje, esetleg több embernek van hasonló ízlése ételek terén és összedobják a hozzávalókra valót. Hétközben a közös konyhába lényegében csak otthoni kosztot melegíteni és mirelit pizzát sütni látsz embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!