Milyen lenne? Finom?
Figyelt kérdés
Ha a sült kacsamellet felcsíkoznám és nyakon önteném fokhagymás tejföllel? A kacsa sütéséhez csak sót használtam. Esetleg mit változtatnátok rajta?2016. jan. 4. 15:04
1/5 anonim válasza:
Előbb legyen vajpuha a kacsmell, utána jöhet a szósz.
Jó a fokhagymás tejföl, ha van egy kis kaporral még ízleesebb.
De nekem/nekünk nagyon ízlenek a sültek mellé a gyümölcsalapú szószok, mártások vagy pusztán maga a párolt/ aszalt gyümölcs, esetleg egy kis vörösborban megpárolva.
2/5 anonim válasza:
Tökéletes ahogyan írod, csak a tejfölbe még kavarj egy kis reszelt sajtot is ha van, és utána egy percre dugd be a mikróba, vagy a sütőbe!! Isteni vacsi!
Ha sajtod nincs, akkor egy felvert tojást kavarj a fokhagymás tejfölbe, azzal locsold meg a csíkokra vágott kacsádat és úgy süsd össze!
3/5 A kérdező kommentje:
arra gondoltam hogy holnap ezt vihetnénk ebédre a munkába amolyan hússaláta gyanánt friss péksütivel
2016. jan. 4. 16:20
4/5 anonim válasza:
Ha munkahelyre viszed, inkább hagyd ki a fokhagymát belőle, hálásak lesznek a munkatársak.
5/5 A kérdező kommentje:
granulátumot tettem bele és keveset. Nagyon finom lett
2016. jan. 5. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!