Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen lenne? Finom?

Milyen lenne? Finom?

Figyelt kérdés
Ha a sült kacsamellet felcsíkoznám és nyakon önteném fokhagymás tejföllel? A kacsa sütéséhez csak sót használtam. Esetleg mit változtatnátok rajta?
2016. jan. 4. 15:04
 1/5 anonim ***** válasza:
54%

Előbb legyen vajpuha a kacsmell, utána jöhet a szósz.

Jó a fokhagymás tejföl, ha van egy kis kaporral még ízleesebb.

De nekem/nekünk nagyon ízlenek a sültek mellé a gyümölcsalapú szószok, mártások vagy pusztán maga a párolt/ aszalt gyümölcs, esetleg egy kis vörösborban megpárolva.

2016. jan. 4. 15:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
68%

Tökéletes ahogyan írod, csak a tejfölbe még kavarj egy kis reszelt sajtot is ha van, és utána egy percre dugd be a mikróba, vagy a sütőbe!! Isteni vacsi!


Ha sajtod nincs, akkor egy felvert tojást kavarj a fokhagymás tejfölbe, azzal locsold meg a csíkokra vágott kacsádat és úgy süsd össze!

2016. jan. 4. 15:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
arra gondoltam hogy holnap ezt vihetnénk ebédre a munkába amolyan hússaláta gyanánt friss péksütivel
2016. jan. 4. 16:20
 4/5 anonim ***** válasza:
54%
Ha munkahelyre viszed, inkább hagyd ki a fokhagymát belőle, hálásak lesznek a munkatársak.
2016. jan. 4. 18:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
granulátumot tettem bele és keveset. Nagyon finom lett
2016. jan. 5. 16:17

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!