Ebben a receptben a rizst meddig kell főzni? Teljesen főzzem meg? A +30perc sütés miatt kérdezem.
És rendesen csináljam a rizst, mintha köretnek szánnám (pirítsam is?), vagy csak simán vízbe és főzzem?
Disznóhusit vettem!
Köszönöm!! :)
Teljesen meg szoktam főzni, nem pirítom ilyenkor. Ja és nálunk is disznóhússal készül.
Férjem nagy kedvence
Készrefőzött rizzsel készítem, de úgy csinálom a rizst, mintha köretnek készülne. Tehát lepirítva, másfélszeres forróvízzel felöntve, majd ha a vizet felszívta, kb 15 percet hagyom duzzadni a saját gőzében, hátrahúzva a gázon, dupla konyharuhával letakarva.
Utána én nem keverem össze a darálthús (disznó ) pörkölttel, hanem rétegesen rakom össze.Legfelülre a karfiol, amit szintén előblansírozok pár perc alatt.
Tetejére bőven tejföl, amire finom zsemlemorzsát szórok, és így sütöm össze a rakott karfiolt.
Így is nagyon finom, akárcsak a többiek változata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!