Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ebben a receptben a rizst...

Ebben a receptben a rizst meddig kell főzni? Teljesen főzzem meg? A +30perc sütés miatt kérdezem.

Figyelt kérdés

És rendesen csináljam a rizst, mintha köretnek szánnám (pirítsam is?), vagy csak simán vízbe és főzzem?

[link]

2016. júl. 15. 09:33
 1/4 anonim ***** válasza:
A rizst teljesen meg kell főzni. De ha marhahússal csinálod, az nem biztos, hogy megfő 30 perc alatt. Zsírral főzd és disznóhússal.
2016. júl. 15. 10:05
 2/4 A kérdező kommentje:

Disznóhusit vettem!

Köszönöm!! :)

2016. júl. 15. 10:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Teljesen meg szoktam főzni, nem pirítom ilyenkor. Ja és nálunk is disznóhússal készül.

Férjem nagy kedvence

2016. júl. 15. 11:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Készrefőzött rizzsel készítem, de úgy csinálom a rizst, mintha köretnek készülne. Tehát lepirítva, másfélszeres forróvízzel felöntve, majd ha a vizet felszívta, kb 15 percet hagyom duzzadni a saját gőzében, hátrahúzva a gázon, dupla konyharuhával letakarva.

Utána én nem keverem össze a darálthús (disznó ) pörkölttel, hanem rétegesen rakom össze.Legfelülre a karfiol, amit szintén előblansírozok pár perc alatt.

Tetejére bőven tejföl, amire finom zsemlemorzsát szórok, és így sütöm össze a rakott karfiolt.

Így is nagyon finom, akárcsak a többiek változata.

2016. júl. 15. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!