Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Begyúrtam a kelt tésztának...

Begyúrtam a kelt tésztának valót, de ma mégsem kell, mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Még nem kezdtem el keleszteni (langyos sütőben szoktam, letakarva egy óráig kb.) Hűtőben, vagy fagyasztóban, hol tartsam?
2016. júl. 8. 15:47
 1/2 A kérdező kommentje:
jaj...
2016. júl. 8. 15:51
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
A normál hütöben eltakarva semmi baja sem lesz, holnapig szépen megkel (a hüzöben) és sokkal finomabb lesz az eredmény, mintha a megszokott módon kelesztetted volna.
2016. júl. 8. 16:03
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!