Mitől lett habos a palacsintatészta?
Figyelt kérdés
Mindent úgy csináltam, mint eddig, de a palacsintatészta egy merő hab lett. Így nem tudom kisütni, mert lyukacsos lesz. Mitől lett ilyen és mit csináljak most vele?2010. ápr. 14. 16:13
1/6 anonim válasza:
lehet hogy túl gyorsan keverted el a tésztáját és felhabosodott. Vagy a tojás fehérje felverődött benne.:D:D:D:
2/6 anonim válasza:
Nem verted fel külön a tojásfehérjét? Vagy annyira gyorsan verted a tésztát. Várj egy kicsit, esetleg holnapig, hátha megszűnik a hab, a levegő előbb utóbb távozik. Ha nem akarod, akkor adj hozzá még egy kicsi lisztet és tepsibe süsd ki lapos/tejes pitének.
3/6 anonim válasza:
nekem is volt ilyen problémám, pedig én is mindent ugyanúgy csináltam mint azelőtt. aztán áttértem a kézi habverőre és utána már nem lett olyan. pedig mindig gépet használtam és azelőtt sose lett olyan, szóval én sem értem a dolgot. próbáld te is ki a kézit..
4/6 anonim válasza:
Ha kezi bot habverővel keverted,h ne legyen csomós van rá esély h attól lett.A gépe ötletet meg már irta az előttem lévő.
5/6 anonim válasza:
Nekem akkor habos ha hirtelen túl sok folyadékot adok a tésztához, egyenletesen kell beledolgozni az alapanyagokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!