Mit csináljak, hogy ne legyen habos a lencsém?
Figyelt kérdés
Hello, F vagyok, és nem tudok főzni. Lencsét készítek magamnak, és van egy rétege/része, ami habos. Nagyon gáz így megenni. :S
Így készítem:
Kis olajon hagymát fonnyasztok,
arra öntöm a lencsét (nem öblítem le),
és felöntöm vízzel.
Várok forrásig, és visszaveszem minimumra
Teszek bele babérlevelet
(Rántást nem, mert diétás kaja)
Köszi a tanácsokat! :)
2011. máj. 29. 12:42
1/3 anonim válasza:
Mondjuk szedd le szűrővel? :D
A húslevesen is szokott lenni egy iylen ocsmányság, csak le kell szedni és kész.
2/3 anonim válasza:
Szintén agglegény: ha zavar, akkor vegyél egy tésztaszűrőt, a félkész kajcit öntsd bele, utána mehet vissza a tűzre, természetesen a folyadékot pótolni kell, a fűszerekkel együtt!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, megyek is, csinálom. :)
2011. máj. 29. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!