Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csináljak, hogy ne legyen...

Mit csináljak, hogy ne legyen habos a lencsém?

Figyelt kérdés

Hello, F vagyok, és nem tudok főzni. Lencsét készítek magamnak, és van egy rétege/része, ami habos. Nagyon gáz így megenni. :S


Így készítem:

Kis olajon hagymát fonnyasztok,

arra öntöm a lencsét (nem öblítem le),

és felöntöm vízzel.

Várok forrásig, és visszaveszem minimumra

Teszek bele babérlevelet

(Rántást nem, mert diétás kaja)


Köszi a tanácsokat! :)


2011. máj. 29. 12:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Mondjuk szedd le szűrővel? :D

A húslevesen is szokott lenni egy iylen ocsmányság, csak le kell szedni és kész.

2011. máj. 29. 12:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Szintén agglegény: ha zavar, akkor vegyél egy tésztaszűrőt, a félkész kajcit öntsd bele, utána mehet vissza a tűzre, természetesen a folyadékot pótolni kell, a fűszerekkel együtt!
2011. máj. 29. 13:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, megyek is, csinálom. :)
2011. máj. 29. 16:26

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!