A hurkát hány fokon és mennyi ideig kell sütni, hogy igazán finom legyen? Kell alá zsíradékot tenni?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 13. 09:34
1/1 anonim válasza:
Zsiradékot nem, csak kb. 1 ujjnyi vizet. Én kb. 1 órát szoktam 160 fokon, és félidőben 1x megfordítom. Mikor már szép ropogósra kezd sülni a teteje, akkor jó, de azt úgyis látod. A májasat én általában még kicsit fagyosan szoktam belerakni (csak félig olvasztom ki), és nem szurkálom meg, így nem szokott kiszakadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!