Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A dzsem az üvegben fog besűrűs...

A dzsem az üvegben fog besűrűsödni ami zselésítővel van elrakva? Jó ha híg mikor üvegelem?

Figyelt kérdés
2016. jún. 14. 12:30
 1/4 anonim ***** válasza:
50%
Nem fog ,nem kell bele tenni . Sűrűre kell főzni állandó kevergetés mellett kisebb lángon , ez sokáig tart .
2016. jún. 14. 12:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha betartottad a zacskón szereplő útmutatót, ha kihűlt, sűrűbb lesz.
2016. jún. 14. 12:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

ilyen porokkal már nem kell sokáig főzni, mint régen.

Csináld úgy, ahogy a zacskóra van írva.

Fog sűrűsödni, ahogy kihűl.

2016. jún. 14. 13:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 Salx Narval ***** válasza:
100%
Ha betartottad az adagolást akkor igen, be fog zselésedni ha kihűlt. Ha véletlen kevesebb zselésítőt használtál és folyékony marad újra felmelegítheted és pótolhatod. Érdemes dermedési próbát csinálni ha nem vagy biztos az adaglásban az az a forró lekvárból egy kis kanálnyit egy hideg tányéra teszel és beteszed picit a hűtőbe, 2-3 perc elteltével ellenőrizheted az állagát.
2016. jún. 15. 08:03
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!