Sűrű, zselés lekvárt hogyan tudok készíteni?
Figyelt kérdés
A Jono Yogo-ban ettem ilyesmit, és nagyon jó volt az állaga, és nem tűnt műnek sem. Nagyon sűrű volt.2015. jan. 22. 12:37
1/4 anonim válasza:
Jó sokáig kell főzni, hogy minél több víztartalom elpárologjon belőle.
2/4 anonim válasza:
Mmm a sűrű fekete szilva lekvár de finom :-)
3/4 anonim válasza:
ZSELÉS levárt sok zselésitövel. Finom lekvárt minden zselésitö nélkül. Igy télen jellemzöen sehogyan.
4/4 A kérdező kommentje:
Hmm. Így, majdnem egy év múlva rájöttem a szóra: nyúlós :D
2015. nov. 22. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!