Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sűrű, zselés lekvárt hogyan...

Sűrű, zselés lekvárt hogyan tudok készíteni?

Figyelt kérdés
A Jono Yogo-ban ettem ilyesmit, és nagyon jó volt az állaga, és nem tűnt műnek sem. Nagyon sűrű volt.

2015. jan. 22. 12:37
 1/4 anonim ***** válasza:
52%
Jó sokáig kell főzni, hogy minél több víztartalom elpárologjon belőle.
2015. jan. 22. 12:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Mmm a sűrű fekete szilva lekvár de finom :-)
2015. jan. 22. 13:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
84%
ZSELÉS levárt sok zselésitövel. Finom lekvárt minden zselésitö nélkül. Igy télen jellemzöen sehogyan.
2015. jan. 22. 14:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Hmm. Így, majdnem egy év múlva rájöttem a szóra: nyúlós :D
2015. nov. 22. 14:07

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!