Apróra vágott sertéscombból mit készítetek a legszívesebben? Mi a legizletesebb belőle?
Figyelt kérdés
köszi!2016. jún. 13. 13:16
1/7 anonim válasza:
Brassói aprópecsenye
Hortobágyi húsos palacsinta
2/7 anonim válasza:
Borsos tokány
Tejfölös ragu
Rizses hús
Húsos káposzta
Korhely leves
Pörkölt
4/7 anonim válasza:
Borsos tokány
Tejfölös tokány
Budapest tokány
Hétvezér tokány
Pörkölt
Húsos káposzta
5/7 anonim válasza:
A "legfinomabb " az nagyon szubjektív, vagyis az egyéntől függ, hogy neki mi a legízletesebb.
Nagyon finomak a különböző tokányok, sok zöldségfélével lehet párosítani.pl gombás,zöldborsós, zöldbabos, hentestokány is... stb.
De egy egy jó raguleves, sok zöldséggel, tárkonyosan is
nagyon finom tud lenni.
A hagyományos pörköltet is fel lehet dobni gombával, lehet lecsósan készíteni rizzsel, Bácskai rizseshúsnak és így tovább.
Egy szó, mint száz, a sertés apróhús nagyon sokféleképpen elkészíthető, és döntse el mindenki, hogy neki melyik a "leg " :D
7/7 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm!!
2016. jún. 14. 07:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!