Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Apróra vágott sertéscombból...

Apróra vágott sertéscombból mit készítetek a legszívesebben? Mi a legizletesebb belőle?

Figyelt kérdés
köszi!
2016. jún. 13. 13:16
 1/7 anonim ***** válasza:
89%

Brassói aprópecsenye

Hortobágyi húsos palacsinta

2016. jún. 13. 13:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
75%

Borsos tokány

Tejfölös ragu

Rizses hús

Húsos káposzta

Korhely leves

Pörkölt

2016. jún. 13. 13:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
Húsos tarhonya
2016. jún. 13. 15:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Borsos tokány

Tejfölös tokány

Budapest tokány

Hétvezér tokány

Pörkölt

Húsos káposzta

2016. jún. 13. 17:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A "legfinomabb " az nagyon szubjektív, vagyis az egyéntől függ, hogy neki mi a legízletesebb.

Nagyon finomak a különböző tokányok, sok zöldségfélével lehet párosítani.pl gombás,zöldborsós, zöldbabos, hentestokány is... stb.

De egy egy jó raguleves, sok zöldséggel, tárkonyosan is

nagyon finom tud lenni.

A hagyományos pörköltet is fel lehet dobni gombával, lehet lecsósan készíteni rizzsel, Bácskai rizseshúsnak és így tovább.

Egy szó, mint száz, a sertés apróhús nagyon sokféleképpen elkészíthető, és döntse el mindenki, hogy neki melyik a "leg " :D

2016. jún. 13. 18:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

????

:)))

2016. jún. 14. 06:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm!!
2016. jún. 14. 07:18

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!