Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Carbonaras Spagettihez milyen...

Carbonaras Spagettihez milyen saláta illik?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 12:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmilyen. Én legalábbis sose eszek hozzá.
2010. ápr. 12. 12:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
tejszínes /tejes alaphoz + spagettihez saláta? Nem kevered valamivel?
2010. ápr. 12. 12:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen
2010. ápr. 12. 12:49
 4/8 A kérdező kommentje:
Menü tervet kell készítenem egy hétre, és az a szabály, hogy mindig kell zöldéset is ennünk ebédre meg vacsorára. De én is gondolkodtam, és semmi nem passzolt hozzá. Gondoltam, csak beszűkült agyam van, de akkor nem :) Köszi.
2010. ápr. 12. 12:52
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

A tejszín miatt nem illik hozzá semmi savanyú.

2010. ápr. 12. 19:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Sali helyett esetleg lehetne előtte egy zöldséges krémleves.
2010. ápr. 12. 23:31
 7/8 anonim ***** válasza:

én az olazs tésztákhoz mindig eszek salátát ... vegyes salátakeverék + olivaolaj + kis borecet vagy citromlé + só, bors

sokkal kevesebb tészta fogy és kihozza a tészta ízét

2010. ápr. 13. 14:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Egyetértek. Saláta kiváló a tésztákhoz, jobban esik tőle és kevesebben eszel a tésztaféléből. Most attól tekintsünk el, hogy a carbonara tésztában eredetileg nincs is tejszín, csak tojás, parmezán, só, bors.

Próbáld ki a következőt.

Egy tálkában keverj össze egy kevés balzsamecetet, fehérborecetet, egy kis cukrot vagy édesítőt, egy pici citromlevet és egy kevés mustárt.

Az első kettőtől nem kell tartani, ha veszel párszáz forintért egy üveggel, hónapokig elég lesz, egyszer kell beszerezni.

Az arányok rajtad múlnak, nálam mindenből egy lötty, kivéve a citromlé. De úgyis kitapasztalod, nálunk is a családban ahány ember annyiféle aránnyal csinálja.

Kikevered (ha nem raksz bele mustárt, gyorsabban összeáll), egy pici vízzel hígítod és ráöntöd a falatokra tépett jégsalátára, vagy még szuperebb a madársaláta (galambbegy saláta).

Egészségedre

2012. ápr. 24. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!