Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Paradicsomos spagettihez...

Paradicsomos spagettihez milyen saláta dukál?

Figyelt kérdés
Egyszerű paradicsomos spagettihez szeretnék jégsalátát készíteni, de nem tudom milyen saláta öntet keverjek ki. Szerintetek mi illik hozzá?
2011. máj. 30. 07:24
 1/7 anonim ***** válasza:
23%
Hát a paradicsomos spagetihez nem szoktak salátát csinálni, így teljesen mindegy milyen öntetet használsz.
2011. máj. 30. 07:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Az elsö igencsak téved, ehhez is szoktak salátát.

Szerintem valami egyszerü öntet illik hozzá, vagy valami ecetes (ecet, só, cukor, olivaolaj), vagy esetleg joghurtos (joghurt, só, feketebors), de semmiképpen nem majonézes.

2011. máj. 30. 07:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
csak egy kis fokhagymás olivaolajjal öntsd le, de, ha van frisss bazsalikomod azt is tépkedhetsz közé.
2011. máj. 30. 08:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi sem eszünk hozzá sosem.
2011. máj. 30. 09:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Főzz tojást!A jégsalátát tépkedd össze és keverj hozzá citromlevet,olívaolajat(Sima étolaj is megteszi),fehér ö. borsot,bazsalikomot,oregánót,és egy kis aprított petrezselyemzöldet! Reszeld rá a tojást,ha netán kéznél van néhány szem fekete olívabogyó,azzal megkoronázhatod a salátádat!

Egy "egyszerűbb" mód:fűszerként csak zellerzöldet használj!

Minden jót!

2011. máj. 30. 11:03
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, őszinte leszek, a Sex és New Yorkban láttam, hogy Carrie és Mr. Big salátát esznek a paradicsomos spagettihez és gondoltam kipróbálom, milyen? :)
2011. máj. 31. 09:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Én mindig eszek a tésztához salit, olyan olasz módra csak borecettel, olivaolajjal és sóval-borssal.
2011. máj. 31. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!