Paradicsomos spagettihez milyen saláta dukál?
Figyelt kérdés
Egyszerű paradicsomos spagettihez szeretnék jégsalátát készíteni, de nem tudom milyen saláta öntet keverjek ki. Szerintetek mi illik hozzá?2011. máj. 30. 07:24
1/7 anonim válasza:
Hát a paradicsomos spagetihez nem szoktak salátát csinálni, így teljesen mindegy milyen öntetet használsz.
2/7 anonim válasza:
Az elsö igencsak téved, ehhez is szoktak salátát.
Szerintem valami egyszerü öntet illik hozzá, vagy valami ecetes (ecet, só, cukor, olivaolaj), vagy esetleg joghurtos (joghurt, só, feketebors), de semmiképpen nem majonézes.
3/7 anonim válasza:
csak egy kis fokhagymás olivaolajjal öntsd le, de, ha van frisss bazsalikomod azt is tépkedhetsz közé.
5/7 anonim válasza:
Szia!
Főzz tojást!A jégsalátát tépkedd össze és keverj hozzá citromlevet,olívaolajat(Sima étolaj is megteszi),fehér ö. borsot,bazsalikomot,oregánót,és egy kis aprított petrezselyemzöldet! Reszeld rá a tojást,ha netán kéznél van néhány szem fekete olívabogyó,azzal megkoronázhatod a salátádat!
Egy "egyszerűbb" mód:fűszerként csak zellerzöldet használj!
Minden jót!
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, őszinte leszek, a Sex és New Yorkban láttam, hogy Carrie és Mr. Big salátát esznek a paradicsomos spagettihez és gondoltam kipróbálom, milyen? :)
2011. máj. 31. 09:50
7/7 anonim válasza:
Én mindig eszek a tésztához salit, olyan olasz módra csak borecettel, olivaolajjal és sóval-borssal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!