Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szerintetek milyen lenne?

Szerintetek milyen lenne?

Figyelt kérdés
Ha csinàlnék màjgombócot és nem levesbe hanem paradicsomba :) ugy mint a husgombocos paradicsomot csak ez màjgomboccal lenne :) nem szeretnem hussal csinalni mert nem annyira rajongok érte viszont a màjat imadom :) szerintetek össze passzolna? :)
2016. jún. 7. 07:47
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Nekem tetszik az ötlet!
2016. jún. 7. 08:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg igen, de miért nem próbálod ki?
2016. jún. 7. 08:06
 3/6 anonim ***** válasza:
82%

Miért ne passzolna. A máj is finom, a paradicsom is, ha ízlik nyugodtan párosítsd őket össze :)

Ha majd valaki leszólja, ne törődj vele. Az a fontos, ami neked ízlik, nincsenek kőbevésett szabályok, hogy mit, miből "illik " elkészíteni.

2016. jún. 7. 08:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Ki akarom próbàlni csak előtte pozitiv visszajelzéseket vàrok :) nem csinaltam még ilyet :P és elég kezdő vagyok a konyhàban még :) lehet valaki azt mondja persze jo oke :) mint Ti :) de azis lehet valaki negativ tapasztalatait közli itt :) és jo felkészülni előtte :)
2016. jún. 7. 08:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) akkor ki próbàlom :) kivàncsi vagyok milyen lesz :)
2016. jún. 7. 08:10
 6/6 anonim ***** válasza:
-de a fasírozott is nagyon fini lesz amikor teszünk a ledarálni való húshoz egy kis májat is ....úúú nyami...
2016. jún. 7. 08:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!