Kirándulás ételallergiákkal. Szerintetek hogy oldjam meg?
A hónap közepén fogunk elmenni barátokkal egy hosszú hétvégére, kajálást pedig valószínűleg teljesen spontán oldjuk meg, amit kapunk boltban, vagy amilyen éttermet-pizzázót találunk.
Én viszont kicsit nehezített pályán mozgok, mert alapjáraton vegetáriánus vagyok, amivel nem is lenne baj, csak mellé nemrég derült ki, hogy laktóz -és gluténérzékenységem is van, valamint a gyomorsavam is túltermelődik. :D Otthon persze meg tudom oldani magamnak, hogy legyen mit enni, de kirándulni nem voltam még így... Tablettákat nem próbáltam, és attól kicsit félek... Szerintetek?
Az elsővel maximálisan egyetértek.
Ha lesz hűtő a szálláson, akkor erősen javasolnám neked, hogy a reggelit,vacsit vidd magaddal az étrendednek megfelelően.
A pizza-tésztákat süsd meg otthon, és lefagyasztva, jégakku közé rakva tudod 1-2 napig magadnak beosztani, a szálláson ha lesz mikró, ott rápakolod a friss zöldségeket, és kész a vacsid!!!
Ha hosszú hétvége, ez általában 3 nap, akkor a fenti módszerrel 2 napra van kajád, a 3. napon étteremben az étlapról is tudsz olyan kaját választani, amely garantáltan jó lesz neked: sült krumpli, petrezselymes rizs, szólni kell a pincérnek, hogy semmi lisztet, egyéb dolgot ne tegyen rá...
találkoztak ők már ilyesmivel, sok étteremben már külön étlap is van, hasonló kínálatokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!