Mi volt az eddigi legnagyobb konyhai bakid?
Fülig bele voltam zúgva páromba (akkor 17 voltam),hát noszha hamár átjön hozzám,főzök valami finomat.Mindent bele tasakos nyami(rakok sütő zacsiba :szalcsit, húst ,krumplit,hagymákat,kolbit stb )ffi hát szereti a gyomrát.
Igen ám csak elfelejtettem hogy az egyik szalcsi sós a kolbi csípős,fűszer sóztam(saját készítés)a krumpli miatt és még a húst is besóztam,hogy puhuljon.
Még jó,hogy annyira nem volt sós minden :) De hősiesen két pofira ette és nagyon ízlett.
Azóta is szereti csak közli,hogy kidob minden sót a lakásból :)
20/N
-Romlott tejből főztem pudingot (de a legnagyobb baki az volt benne, hogy csak akkor jöttem rá, hogy romlott volt, mikor már meg is ettem... jó volt estére a gyomrom:)
-a babos odaégetőst én is eljátszottam... nekem is ment a kukába az edénnyel együtt. Apukám érezte meg a szagát, nekem fel se tűnt, hogy elforrt róla az összes víz.
-egyszer sütöttem egy borzalmas túrós pogácsát, de ennél az esetnél máig nem jöttünk rá, mi mehetett félre. Egyszerűen pocsék íze volt, lehet, hogy a túró se volt egészen százas.
Piskótát sütöttem, gyönyörű magas lett, de...én marha kinyitottam a sütőajtót és úgy leeresztett, mint a lufi :D Elég szánalmas volt a kb. 2cm-es vastagságával (előtte volt vagy 10).
Apám kávéjába cukor helyett egyszer véletlenül sót tettem, hát az a fej, amit vágott XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!