Rántáshoz margarin, olaj helyett?
Figyelt kérdés
Kelkáposztafőzeléket rántanék, erre most esik le, hogy tegnap mindet elhasználtam...
Köszönöm!
2016. máj. 30. 13:04
1/6 anonim válasza:
Jó lesz az is, de egy kis krumplit is reszelhetsz bele, az is besűríti, egészségesebb. A reszelő legkisebb fokozatán csináld, azon, ami szinte péppé reszeli.
2/6 anonim válasza:
Igen, a rántáshoz jó a margarin is!
3/6 anonim válasza:
Mindkettő egészségtelen. Használj inkább zsírt.
4/6 anonim válasza:
Ha csak az van otthon, akkor jó az is. Gondolom azért kérdezted, mert nincs időd elszaladni sem olajért sem zsírért.
De a krumplis sűrítés is nagyon hasznos tanács.
Azonkívül esetleg egy kis lisztes/tejes habarással is be tudod sűríteni.
5/6 anonim válasza:
Ja , én a krumplis sűrítést úgy csinálnám, hogy a már főtt krumpliból kivennék és azt törném pépesre, majd vissza a főzelékbe.Biztos reszelve is jó, csak én még úgy nem csináltam.
6/6 anonim válasza:
Na, mégegyszer :) A lisztes habarás vízzel is jó, ha nem lenne otthon tej. Csak csomómentes legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!