Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A pékségben milyen lekvart...

Tila13 kérdése:

A pékségben milyen lekvart vagy dzsemet hasznalnak?

Figyelt kérdés
2016. máj. 28. 22:41
 1/4 anonim ***** válasza:
51%
Ha az ember több pékségben is megfordult már, nyilvánvaló számára, hogy erre nincs egy válasz.
2016. máj. 28. 22:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
68%

A pékségben?

Egy pékség van az egész világon?

2016. máj. 28. 22:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Sütésállót, ami általában vagy sárgabarack, vagy "piros" vegyesgyümölcs. Ugyanezeket lehet kapni élelmiszerüzletekben (láttam már sütésálló csokis tölteléket is). Én másmilyennel eddig csak fánkban találkoztam, ott ugye sütés után kerül bele a lekvár, így nem kell hogy sütésálló legyen.
2016. máj. 28. 23:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szerintem is ezt a sütésálló (felénk hitlerszalonnának becézett,) elég szilárd lekvárt használják, hogy ne folyjon ki a cuccokból sütés közben.
2016. máj. 28. 23:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!