Milyen markaju serpenyot/edenyt hasznalnak a mester szakacsok?
Figyelt kérdés
hogy erthetobb legyen a kerdes, arra gondolok mint pl Gordon Ramsay pokol konyhajaban vagy Jamie Oliver stb.
masik kerdesem lenne hogy mit tudnatok ajanlani, kinek mi valt be? Legfokepp az erdekelne hogy amikor fozok batran tudjam hasznalni a villat benne vagy a kanalat hogy a zafttal locsolgassam a hust.. meg ilyenek :)
koszonom :)
2016. jan. 25. 21:47
1/3 TappancsMancs válasza:
2/3 A kérdező kommentje:
koszi a valaszt. :)
csak olyan jol nez ki ahogy csinaltak hogy "megkivantam":D. ezert is gondoltam hogy megkerdezem mert nem tudtam hogy hogy keressek mar ra. azert, gondolom hogy minden forgatas utan nem dobjak ki oket, ezert is lettem volna kivancsi ra hogy miket hasznalhatnak.
mar neztem mindenutt wmf, tefal, tupperware... ezt az oldalt meg nem lattam, koszi:)
2016. jan. 25. 23:20
3/3 A kérdező kommentje:
vagy ha nem is filmben, mondjuk egy jo nivos (estleg gourme-s) etteremben ahol azert van minoseg vajon milyet hasznalhatnak?
2016. jan. 25. 23:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!