Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan osszak be 40ezret egy...

Hogyan osszak be 40ezret egy hónapig kajára?

Figyelt kérdés
Albérletbe költözök és az első hónapra mig nem kapom meg a fizetésem 40ezrem van kajára, de a cég ebédet biztosit.. Ezaz első,hogy magamról kell gondoskodni.. Tudnatok adni tippeket,hogy miket érdemes venni amit pl 2-3 napig is tudnék enni? Kechup mustár, tészták,nagy sajt, idáig jutottam...
2016. máj. 27. 00:31
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Annyit még mondanék,hogy én sporolos vagyok szóval nem költekezek össze vissza csak a legszükségesebbeket veszem.. Keveset szoktam enni egy nap 3x..
2016. máj. 27. 00:36
 2/14 anonim ***** válasza:
69%

Tehát ebédet kapsz a munkahelyen, akkor csak reggeli és vacsora kell hétközben, hétvégén pedig valamit főzni.

Ennyi pénz bőven elég 1 embernek.

Gyere a facebookon a Bravúros beosztók csoportba, ott rengeteg tanácsot olvashatsz erről!

2016. máj. 27. 00:38
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. máj. 27. 00:42
 4/14 H.Patrik20 ***** válasza:

Probalj meg fozni. Amit egy kicsit hosszabb tavon megeszel. Meg amibol tobbet lehet csinalni. ( en ezt csinalnal 😀) Az a baj, hogy keves infor irtal..

Leveseket lehet 2-3 napig enni. Ha nem szeretsz fozni egy csomo zacskos leves is van vagy bogres. Ami nem draga 99 ft-tol 250-ig terjed. nem tudom mennyire taplalkozol egezsegesen. De pizzat is lehet venni olcson. mirelit kajakat is lehet napokig enni. De 40.000 boven elegnek kell lennie ha csak magadnak vasarolsz es csak kajara. heti 10 ezer az nem rossz foleg ha ceges kaja ebedre van..sok sikert 😉

2016. máj. 27. 00:43
 5/14 anonim ***** válasza:
13%

Ez nem kevés pénz egy hónapra, sosem költöttem ennyit, ha magamra főztem, azt hiszemn :) 15 ezerből is kijönnék egészségesen, csak kicsit megszorító lenne számomra, megszoktam a konjaclisztes pudingjaimat, segítenek szálkásításkor, no. S nem eszem olcsó szénhidrátokat, a zöldségeket kivéve.

Nekem speckó étrendem van, te tudod, miket akarsz enni. Jó, ha van egy csomó tartós ételed. Nekem rengeteg kiló olajos mag van, a páromnak sok rizs és hüvelyes, némi liszt... Más étrenden más a helyzet. Húskészítményekből vannak igen tartósak, hasznos lehet, persze a mélyhűtőt fagyasztott cuccokkal is telerakhatod. Nálunk sok zöldség és gyümölcs van ott, másoknál hús is.

Kitalálod, mit akarsz enni s megveszed. Aztán ha kifelejtesz valamit, majd veszel, gondolom, van bolt a közelben. Szívesen segítek, csak nem teljesen értem, mi a gond. Ja, nagyon luxuscuccokat vagy nagyon nagy kiszerelésű, ezáltal drága, de lassan fogyó dolgokat azért nyilván ne vegyél, 40 ezer sem elég mindenre. Ja, én alapanyagokat veszek (főleg a speckó étrendem és az egészségtudatosságom miatt), emiatt is egész sok nekem ez a pénz. Ha mindenféle félkész meg kész dolgokat vásárolsz, akkor nagyon könnyű elkölteni, ahogy drágább vagy nagyobb kiszerelésű alapanyagokkal is. No igen, az első hónap járhat ilyen extra költségekkel, bocs, erre nem gondoltam eddig. Kérdés, hogy mennyire eszel változatosan fűszereket, szószokat, miegymást tekintve, mert mindből egy flakon azért húzós lehet. Talán az első hónapban kicsit szerényebbre veheted a figurát, amennyiben sok ilyesmit szoktál fogyasztani.

Mivel nem ismerem a szokásos étkezésedet, az ízlésedet és főzési képességeidet, így nehéz.

2016. máj. 27. 00:49
 6/14 A kérdező kommentje:
Igazából mindent megeszek kivéve a gombát és a halat, főzni tudok, azzal nincs gondom... Pesten laknék majd..
2016. máj. 27. 01:18
 7/14 anonim ***** válasza:
51%

Ekkora értelmetlen kérdést. Már ne is haragudj, de ha elég ügyes vagy napi 1000 forintból bőségesen kihúzod.

Menj be egy boltba és néz szét a polcokon. Konzervek, zacskós tészták, mirelitek, annyi egészségtelen kaja van mint a szemét. Vagy veszel egy rúd szalámit, vajat, kenyeret és a heti reggeli - vacsorád meg van oldva.+ egy kiló alma.

2016. máj. 27. 02:46
 8/14 anonim ***** válasza:
77%
Vegyél tésztát,sajtot,tejfölt,tejet,rizst ,krumplit,ha szereted bolonyait akkor vehetsz ilyen szoszokat,lehet venni mirelit zöldbabot,borsot,stb és már tudsz csomo különféle kaját fözni,pl hétvégén ,reggelire meg csinálhatsz szendvicset magadnak ,szalámisat,sonkásat stb .
2016. máj. 27. 05:49
 9/14 anonim ***** válasza:
55%
Tojás legyen otthon mindig.
2016. máj. 27. 06:01
 10/14 anonim ***** válasza:
40%

40 ezer forintból egy hónapban családoknak is meg kell oldaniuk a kajálást... Nyilván ha kaviárt akarsz enni konjactésztával, akkor kevés lesz, de ebből a pénzből simán tudsz enni normálisan. Egy kg csirkemell jó helyen 1300-1400 forint, disznó most olcsóbb, én múltkor lőttem 900 forintért karajt. Rizs kilója néhány száz forint, 500g-os tészták sem csapnak ennyi pénzzel a földhöz és eszem három-négy napig, kiló kenyér, liszt szintén. Fűszereket lehet kapni pár százért, egyet használok 4-5 napig is akár. Olaj 400 forint, egy-két üveget fogyasztasz el maximum.

Na, ez most így nem pontos segítség neked, de én is magamra vásárolok, szintén sokszor igényesebben és drágábban, de ha olcsóbb cuccokat veszek, lemondok a nutelláról, és nem zabálok unalomból, akkor a 40 ezernek a felét még el is teszem, és akkor egészségesen ettem.

2016. máj. 27. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!