Hogy kell jól prézlit pirítani gombóchoz?
Figyelt kérdés
Nekem olyan nagyon aprószemcsés marad és világos, de ha tovább csinálom, odaég már. Mit csinálok rosszul, hogy csináljam jól?2008. szept. 25. 12:11
1/3 anonim válasza:
én mindig teszek alá egy kis olajat,ettől a halványtól az egész sötétig piríthatod.meg állandóan kevergetni kell,folyamatosan.
2/3 anonim válasza:
Igen, olaj kell alá. De nem sok. Én speciel a cukrot is hozzáadom, de van, aki csak a pirítás végén.
3/3 anonim válasza:
Ha gázon készíted, tegyél alá lángterelő vaslapot, de még így is folyamatosan kevergetned kell. Én szárazon kezdem el a pirítást, majd ha kellő színt kapott, akkor adok hozzá teavajat, ettől különlegesen jó íze lesz. Azért nem a legelején adom hozzá a zsiradékot, mert akkor nem lehet megítélni, hogy attól, vagy a pirítástól van-e igazán besötétedve, ez ugyanis nagyban befolyásolja az ízét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!