Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A káposztás tésztába a káposzt...

A káposztás tésztába a káposztát cukorral kell pirítani? Nem lesz édes? Mi sósan szeretjük, és borsosan.

Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 11:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
28%
Nem szabad cukorral pirítani,akkor sem,ha édesen szeretitek. A cukor karamellizálódik és össezáll a káposztával.
2011. febr. 21. 11:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Külön kell megpirítani a cukrot, és úgy rátenni a felvágott káposztát. Ez az alapízét adja meg a káposztás tésztának, tálalásnál lehet sózni, borsozni.
2011. febr. 21. 11:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
Én soha nem teszek bele cukrot.Még régen sem tettem, amikor cukrosan ettem, de most már én is sósan és jó sok borssal szeretem.
2011. febr. 21. 12:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsó válaszolóval.
2011. febr. 21. 12:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:

Simán, csak a zsiradékon dinszteld meg, aztán keverd össze a tésztával.

Azután mindenki annyi sót, borsot, cukrot tesz rá, amennyi jól esik.


:)


ui.: én borssal és cukorral (igen, így együtt) szeretem, sőőőőt, imádom!

2011. febr. 21. 14:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:

A kápsztát lerszeled, megsózod, állni hagyod jó félórát.

Utána cukrot és olajat együtt karamellizálod és amikor már jó barna a színe, rádobod az előzőleg kinyomkodott káposztát. CSak az elején áll össz e a cukor, utána nem. Kis vizet öntesz rá, aztán párolod, kb.,45 percig. Ezt kevered össze a káposztával. Ez a hivatalos, eredeti recept.

2011. febr. 21. 14:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
Szóval az 1. válaszoló egy nagy ökörséget írt.
2011. febr. 21. 14:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Végül is pirítottam cukrot,és arra tettem a káposztát. Eddig soha nem csináltam így,de ma láttam a neten hogy cukorral van csinálva.
2011. febr. 21. 14:33
 9/11 doboszoli ***** válasza:
100%

Nyilván nem egy kiló cukron pirítjuk.

A cukor csak szép színt ad a káposztának, utána lehet sózni borsozni.Én is így szeretem.

2011. febr. 22. 06:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim válasza:
Értsük már meg! :) Sóval és borssal... a cukrot felejtsük el! az nem igazi káposztás tészta :)
2011. febr. 24. 12:16
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!