Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A káposztás tésztába a káposzt...

A káposztás tésztába a káposztát cukorral kell pirítani? Nem lesz édes? Mi sósan szeretjük, és borsosan.

Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 11:46
1 2
 11/11 doboszoli ***** válasza:

Értsük már meg!

Először a szemünkkel "eszünk".

Az aranybarna káposzta nem gusztusosabb mint a színtelen?

A fél ek. cukor az ízébe nem érződik.

2011. febr. 24. 19:35
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!