Ha hirtelen hízlalt, tápos csirke, akkor igen, lehetséges.
2016. máj. 17. 21:16
Hasznos számodra ez a válasz?
2/9 anonim válasza:
Nem mindegy ám, hogy 6 hét alatt felpumpált csirkét sütsz, vagy két évet a kertben kapirgált. Én, a falusi, tanyasi, 4-5 éveseket szeretem.
2016. máj. 17. 21:20
Hasznos számodra ez a válasz?
3/9 A kérdező kommentje:
Mert akkor így még a tápanyag tartalom sem annyi amennyinek kellene lenni. Abban a hitben vagyok hogy megeszek 20g fehérjét azt közben lehet 10g :D Az a nem mind1.
2016. máj. 17. 21:21
4/9 anonim válasza:
ahogy vesszük. a jelenkori tartástechnológia és nevelés mellett sajnos normális. háztájiban ilyen eset teljesen kizárt, tehát nem normális.
2016. máj. 17. 21:23
Hasznos számodra ez a válasz?
5/9 anonim válasza:
2-es félre értelmezi. a csirke az háztájiban is csirke - tehát 1 évnél fiatalabb /nőstény: jérce, hím: kappan/. persze ott nyilván nem 6 hét alatt hízlalják fel, hanem pár hónap alatt, és nem táppal, hanem pl kukoricadarával. ami egy évesnél idősebb az már tyúk vagy kakas. rántani, sütni a csirke jó. levesnek, pörinek a tyúk vagy a kakas.
abban viszont maximálisan igaza van, hogy ha már idősebb, akkor aztán "vén trottyos" legyen, mert annak van ám íze :)
2016. máj. 17. 21:28
Hasznos számodra ez a válasz?
6/9 anonim válasza:
Felfújt csirke, ez ilyen. A normális, háztáji csirke nem így működik.
2016. máj. 17. 21:47
Hasznos számodra ez a válasz?
7/9 anonim válasza:
A kalória és egyéb táblázatokban a gyorshízlalt állatra vonatkoztatva vannak megadva a tápanyagok - és a nyers hús súlyát kell mérni.
2016. máj. 17. 21:48
Hasznos számodra ez a válasz?
8/9 anonim válasza:
Sütéskor minden étel veszít a súlyából. Helyes konyhatechnikával ilyen mértékű súlyvesztés még „gyors érlelésű” csirkénél is sok.
2016. máj. 17. 23:28
Hasznos számodra ez a válasz?
9/9 anonim válasza:
Persze, az ember 70 százaléka víz, a csirkénél miért lenne másképp? Akár 30 százalék is lehet a tömege, ha sikerül tapló szárazra sütnöd.
Ha a súlya 40 százalékát elveszítette, akkor valószínűleg túlsütötted, rossz volt a technikád, túl sok vizet veszített az étel. Sütés közben ügyelni kell arra, hogy a hús minél több nedvességet megtartson, ne száradjon ki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!