Sós linzertésztából szeretnék kosárkákat sütni. Van esetleg valakinek receptje? és lehetne-e maffinpapírba sütni?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 9. 09:08
1/2 anonim válasza:
Ha arra a kosárkára akarsz mint én (kis kosár alakú tészta, bele puding, gyümölcs, rá átlátszó zselatin vagy ilyesmi), akkor muffin papírban nem tudod sütni. Meg kell hogy tartsa valami a tésztát, ezért van a fém sütőformája. Mármint csak azért, mert azt hiszem a linzertészta is olyan, hogy nyomkodni kell a sütőforma falához hogy kosárkaalakja legyen. Hacsak nem mintás szilikonos muffin papírod van, nem ajánlatos abban, de - szerintem nyugodtan csinálni tudod linzertésztából =)
2/2 A kérdező kommentje:
köszi szépen aranyos vagy, van ilyen egyedi bordázott szilikon maffinformám. ,megpróbálom majd abban.egy próbát megér, bár receptet nem kaptam, de az édes kosárka receptjét fogom kipróbálni persze cukor nélkül.
mégegyszer köszi a választ
2010. ápr. 19. 07:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!