Másnak is nehéz kitalálni mit főzzön?
Figyelt kérdés
Gondolom nem vagyok egyedül, ha kijelentem sokszor bizony nehéz kitalálni mit főzzek a kedves kis családomnak :) Főleg mostanság, amikor a 22 hónapos kisfiam hol ezt hol azt nem akarja megenni :( Ha más is van ilyen helyzetben, talán itt segíthetnénk egymásnak heti menüt összeállítani, receptötleteket adni. A tapasztalt háziasszonyoktól pláne jól jönne a segítség :)2016. máj. 5. 17:21
11/12 anonim válasza:
Jah! És nálam a pörkölt-maradékból nagyon megy a gulyás-leves!!! :)))
12/12 anonim válasza:
Ne aggódj, nem Te vagy az egyedüli, aki nem tud előre tervezni.
AZ én párom kegyetlenül válogatós, de tipikus férfi húst-hússal...
szárnyasokat nem eszi meg, innentől kezdve sertés-marha...elég nehéz eset.
Ha kérdezem "mit főzzek?" 2féle választ ad
1)hagyjál már ezzel a hülyeséggel
2)mindegy
Ha előre tervezem akkor átírja a menüt,. mert addigra azt már nem kívánja... általában előző nap reggel döntöm el mit is akarok főzni..aztán mire elmegyek bevásárolni, addigra átíródik a recept :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!