Másnak is leragad a sajtos tallér?
Figyelt kérdés
Egy ideje folyton leragad, pedig ugyanaz a liszt, a sajt, minden. Mindent ugyanúgy csinálok. Valakinek valami ötlet?2016. jan. 28. 09:35
1/8 anonim válasza:
Miyen recept, miben és hogy sütöd?
A legvalószínübb, hogy a sütöfelület vagy nem egészen tiszta (pici tésztamaradékok), vagy nem eléggé kened be zsiradékkal, vagy össze van karcolódva.
2/8 A kérdező kommentje:
Lehet hogy meg van karcolva, de akkor az azért mert leragadt a tallér. Viszont előtte rendesen tudtam benne sütni. Ki szoktam olajozni is rendesen.
2016. jan. 28. 09:48
3/8 A kérdező kommentje:
Önzött vas régi fajta ostyasütőben sütöm.
2016. jan. 28. 09:51
4/8 anonim válasza:
Nekem a sajtos tallér receptemben 40% a sajt mennyisége, szóval olyan dús sajtban, hogy sosem ragad le.
5/8 A kérdező kommentje:
Eddig nekem sem ragadt le, sőt anyukámnak sem, ez az ő receptje. Csak az utóbbi 3 alkalommal. Ezért nem értem.
2016. jan. 28. 11:19
6/8 anonim válasza:
Nézd meg, hogy nem vettél-e véletlen zsírcsökkentett sajtot.
7/8 A kérdező kommentje:
Eddig nekem sem ragadt le, sőt anyukámnak sem, ez az ő receptje. Csak az utóbbi 3 alkalommal. Ezért nem értem.
2016. jan. 28. 12:01
8/8 A kérdező kommentje:
Nem, sosem használok ilyesmit.
2016. jan. 28. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!