Bundás kenyeret lehet sütni kolbászzsírban?
Figyelt kérdés
2016. máj. 4. 19:24
1/10 anonim válasza:
Természetesen lehet, csak még finomabb lesz tőle.
2/10 Egyenes út válasza:
Felszívja a zsírt.Ha zsíros kenyeret akarsz enni,akkor süsd abban!;;))))
3/10 anonim válasza:
Szerintem csak finomabb lesz tőle. Én pont ilyenekre szoktam elhasználni a használt, maradék zsírokat.
4/10 anonim válasza:
Egyenes út.. idd meg a kakaódat és feküdj le aludnmi. Holnap suli.
Természetesen süthetsz abban kedves kérdező. Én is sütök néha abban, nagyon finom. próbáld ki.
5/10 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. Csak elég mennyiségű legyen.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon finom lett, mindenki próbálja ki, aki még nem kóstolta! :)
2016. máj. 6. 12:46
8/10 Egyenes út válasza:
Jó zsíros lett,mi?Undorító!...
9/10 A kérdező kommentje:
Miért lenne zsírosabb, mint olajban? Az olajat se szívja fel kevésbé, mint a kolbász zsírt.
2016. máj. 7. 18:09
10/10 anonim válasza:
fókazsírban süsd ki!
vagy tepsiben tedd a sütőbe, úgy is megsül a bundáskenyér, még finomabb is lesz mintha lábos olajban áztatod
a tojásba zehetsz tejfölt is, valamint szétpasszírozott főtt zöldségek közül pl brokkolit, karfiolt, krumplit, de akár karalábét vagy kelkáposztát is, kelbimbót, így izgalmas bundáskenyér-kombinációkat lehet kapni
a krumplit és a karfiolt már kipróbáltuk, egészen jó lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!