Hogy süssek kenyeret?
nekem ez a recept jött be, én cseréptálban sütöm
Cibattát szoktam sütni, az nagyon egyszerű, innen vettem a receptet:
Legutóbb meg cipót sütöttem, ahogy a kenyérliszt zacskójára rá volt írva, semmi nem kellett hozzá, csak víz.
Sajnos a cibatád sem tetszik.
Van egy ilyen belső érzékem. Amúgy minden nap sütök kenyeret mostanában most is sül 2 db-is de valahogy nem az igaziak. Írre finomak csak formára és álagra nem tetszenek. Majd a mairól küldök képet.
Olyan nincs amit sütőporból kell csinálni?
Mert abból volna rengeteg.
Limaránál nézz szét [link] érdemes a hozzávalókat, formázást is elolvasni. A kommentekben gyakran van szó problémákról és megoldásokról, ott is érdemes nézelődni.
Egyébként meg az "ír szódás kenyér" nevű cuccra keress rá, az szódabikarbónával készül.
Viszont ha ennél konkrétabb segítséget szeretnél, akkor írd meg légyszi, mire vagy érzékeny, mit ehetsz, mit nem ehetsz, mert gondolatolvasó nem vagyok és a kristálygömböm elromlott :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!