Hogyan süssek kenyeret kenyérsütő nélkül? Tippek, aki már csinált? Megéri?
Konkrétan teljes kiőrlésű lisztből szeretnék készíteni,vagy graham...ilyesmi,aki csinált leírná a receptet,meg
hogy hogyan lesz puha a kenyerem és miben készítsem el
jobban Megéri mintha vásárolnám?
és nagyon nagy meló a dagasztás?
21/L
Én megveszem a kenyér lisztet, amihez csak víz kell, a zacskón rajta is van hogy kell csinálni és úgy csinálom.
Mikor elkezdett érdekelni, akkor utána olvastam és valami sikértartalmak, meg mit tudom én mi kell még a sima liszthez és úgy voltam vele, hogy én nem fárasztom magam az összerakásával, jó nekem az előre összeállított.
a neten vannak receptek dagasztás nélküli kenyérre-zsemlére is, részben vagy egészen teljes kiőrlésű lisztből. gasztroblogok javasoltak a témában, ez pl az alap dagasztás nélküli kenyér receptje:
ez egy mézes-diós:
ez meg egy zöldfűszeres zsemle recept:
amit nem kell dagasztani, az általában sütőporral készül, ha nem jön be az íze (mondjuk szerintem nem lehet észrevenni), szódabikarbónával helyettesítheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!