Mivel öntöd le a rakott krumplit? Besamel-el vagy tejföllel?
Férfi vagyok, és nem szoktam főzni, de azért beleszólhatok? :D
Mi itthon mindig besamellel esszük, én még tejföllel nem is próbáltam szerintem. És nemcsak a rakott krumplit, hanem minden rakott ételt. Például szokott lenni rakott kelkáposzta is (alias sváb rakott krumpli).
Tejföllel.
De a besamelt is szeretem, csak nem a rakott krumplin, hanem máson, pl. rakott kel, lasagne.
Nem tudom, mi a besamel (biztos olvastam már róla, csak elfelejtettem), mi régen tejfölöztük, előtte is, én utána is, mivel tényleg nem szaftos utána, nekem pedig az kell.
Most már nem eszünk tejfölt (én krumplit se, de néha ki kell lengeni. hús eddig sem volt benne), így szerintem tojással fogom leönteni, valamilyen formában...
Klasszikusan tejföllel. Mindig így ismertem és szerettem, a családnak is tejföl a természetes.
Majd egyszer megkóstolom besamellel is, felírtam a bakancslistámra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!