Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mivel öntöd le a rakott...

Mivel öntöd le a rakott krumplit? Besamel-el vagy tejföllel?

Figyelt kérdés
Csak szimplán közvélemény kutatás ki mivel szereti jobban
2016. máj. 4. 16:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Férfi vagyok, és nem szoktam főzni, de azért beleszólhatok? :D

Mi itthon mindig besamellel esszük, én még tejföllel nem is próbáltam szerintem. És nemcsak a rakott krumplit, hanem minden rakott ételt. Például szokott lenni rakott kelkáposzta is (alias sváb rakott krumpli).

2016. máj. 4. 16:43
 2/14 aperitif ***** válasza:
100%
Tejföllel, amiben elkeverek egy nyers tojást.
2016. máj. 4. 16:53
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Tejföllel.

De a besamelt is szeretem, csak nem a rakott krumplin, hanem máson, pl. rakott kel, lasagne.

2016. máj. 4. 16:54
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Tejföl.
2016. máj. 4. 17:13
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi semmivel nem öntjük le. Sem sütés előtt, sem sütés után.
2016. máj. 4. 17:24
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Tejföllel. Utálom a besamelt.
2016. máj. 4. 17:26
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Egy kis vélemény ütközésbe keveredtem anyósommal. Ő csak besamel-lel tudja elképzelni mivel azt mondja, hogy a tejföl "eltűnik" róla és nem lesz elég szaftos. Mindkettőt kóstoltam már, de nekem személy szerint tejföllel jobban ízlik.
2016. máj. 4. 17:29
 8/14 anonim ***** válasza:
67%

Nem tudom, mi a besamel (biztos olvastam már róla, csak elfelejtettem), mi régen tejfölöztük, előtte is, én utána is, mivel tényleg nem szaftos utána, nekem pedig az kell.

Most már nem eszünk tejfölt (én krumplit se, de néha ki kell lengeni. hús eddig sem volt benne), így szerintem tojással fogom leönteni, valamilyen formában...

2016. máj. 4. 18:05
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Klasszikusan tejföllel. Mindig így ismertem és szerettem, a családnak is tejföl a természetes.

Majd egyszer megkóstolom besamellel is, felírtam a bakancslistámra :D

2016. máj. 4. 18:35
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
én nem pepecselek vele, de mifelénk tejföllel csinálják, életemben nem ettem még besamellel
2016. máj. 4. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!