Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit egyek vacsorára?

Mit egyek vacsorára?

Figyelt kérdés

Minden ötletem, elfogyott már, mindent unok. Felvágottak, virsli, kőrözött, sajtok, májkrém, halkonzerv, stb, mindent kimerítettem már.

Valami olcsó de eredeti kellene.

2016. máj. 4. 13:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
2 sima kiflit egy pohár hideg tejjel
2016. máj. 4. 14:51
 12/19 anonim ***** válasza:
54%

A f.kaddal főzöl vagy mi ? Nem értem,hogy kapcsolódik össze a nemed azzal ,hogy nem tudsz elkészíteni egy pár perces kaját már bocsi :D

Nem egy nagy dolog egy serpenyőbe kevés kókuszolajon megpirítani egy-két szelet húst mindkét oldalán. Pár perc az életedből, diétás és nagyon finom.

2016. máj. 4. 15:08
 13/19 anonim ***** válasza:
Keszits toltott zsemlet😋 vagy tojasos-szalamis zsemlet😊 mind a ketto fini😌
2016. máj. 4. 15:16
 14/19 anonim válasza:
100%
Süss magadnak pizzát! Netről nézz vmi receptet tésztának a többit meg kitalálod! Pl.: pizza szósz/tejföl , paradicsom ,feta sajt , bors és kész! Az egészet megsütöd! Fincsi lesz! Én SE vagyok az a nagy szakácsféle de cukrász akarok lenni! Szóval bármire képes vagyok hogy megvalósítsam ezt a nagy álmomat és ha te is hiszel magadban akkor bármit el készíthetsz! Nézz főzőműsorokat is! Ez fontos!
2016. máj. 4. 15:42
 15/19 anonim ***** válasza:
53%

Nem hiszem, hogy az Y kromoszóma akadályoz a főzésben, sokaknál nem teszi. A főzés pont nem nőies dolog, rengeteg férfi főz, s ugye szokták mondani, hogy a legjobb szakácsok zöme is férfi.

Érdekes helyzet, nekem az a bajom, hogy nem tudok minden érdekes receptet és ötletet kipróbálni, túl kevés étkezésem van hozzá :D S bizonyosaknak nagyon kell ismétlődniük...

Tele van főzős blogokkal a Net. De be is nézhetsz a hűtőbe, szekrénybe, megfoghatod azt, amihez kedved van s spontán alkothatsz valamit. Bár ehhez nem árt némi tapasztalat, kreativitás, ösztön, tudom is én.

Szerintem aki mindent un, annak túl jó dolga van. Egy ideig ne egyél semmit, hátha megváltozik ez. Vagy mégsem unod a jó ételeket, vagy feltalálod magad s keresel valami újat, elég könnyű. Nem tudhatom, mit szeretsz, mid van, legalább szűkítenéd, hogy könnyebb helyzetben legyek. Pl. ha vegán vacsorát akarnál 500 kcal és < 5 gramm szénhidráttartalom mellett, az már eleget szűkítene.

Nem írhatunk le mindent, ami nem az, amit felsoroltál. Ja, igen, minden vegán étel azokon kívül van. PL. kenyér nyersvegán zöldségfasírttal, szinte minden süti, zabkása mákkal és gyümölccsel... Annyi étel van.

Tojásból is lehet kismilliófélét enni, ha unod a rántottát, lágytojást, főtt tojást, tükörtojást, akkor ráütheted sült zöldségre, készíthetsz töltött tojást vagy tojáspörköltet, a felvert fehérjét kis sajttal, zsírral és szerecsendióval ízesítve kisütheted muffinsütőben percek alatt... Ezek picit komplikáltabbak, mint a rántotta, de azért nem sokkal. De a rántottába dobhatsz pl. zabpelyhet, én se értem, de finom (utálom a zabízt, de abban más). Igen tojásos vastag palacsinták is vannak, a sütiket már írtam, ma a mikróban csináltam vagy négyet az ebédem kapcsán...

De ha egyszerűségre vágysz, ehetsz akár egy marék diót is. Annyi minden van, mit tudom én, mi hiányzik a napodból épp?

2016. máj. 4. 16:10
 16/19 anonim ***** válasza:
Lekváros kenyér, pirítós, gyümölcs, péksüti.
2016. máj. 4. 16:13
 17/19 aperitif ***** válasza:
100%

Strammer max: kenyeret pirítasz, tükörtojást sütsz, a pirítósra ráteszel egy szelet sonkát, rá egy tükörtojást.

Ham and eggs: sonkát megpirítod, ráütöd a tükörtojást.

Halpástétom: az unott szardínia feldobható, ha villával megtöröd, vajjal, mustárral kikevered, citromlével, borssal fűszerezed, pirítósra kened.

Meleg szendvics: ami van a hűtődben, maradék felvágott, szalámi, kolbász, sonka, gomba felaprítva, egy kanál tejföllel elkeverve, kenyérre kenve, reszelt sajttal megszórva, sütőben, minigrillben átsütve.

Pizza, ha nem megy a sütés, kész pizzatésztából, vagy elősütött pizzalapból. Megkened pizzakrémmel, szintén rátehetsz minden maradék felvágottat, olajbogyót, hagymakarikát, paprika csíkokat, sajtot, sütőben, minigrillben megsütöd.

Héjában sült krumpli, amikor kész, picit megnyomod, amitől kinyílik, a mélyedésbe tehetsz vajat, sajtot, bacont, reszelt sajtot.

2016. máj. 4. 16:48
 18/19 A kérdező kommentje:

Fantasztikus rántottát varázsoltam magamnak, hagymával, sonkával és magos zsemlével.

Köszönöm mindenkinek a tippeket, lesz, amit hasznosítani fogok belőlük!

2016. máj. 4. 18:21
 19/19 anonim ***** válasza:
Lóhús és mellé igyál kecskevért
2022. júl. 21. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!