Mit egyek vacsorára?
Minden ötletem, elfogyott már, mindent unok. Felvágottak, virsli, kőrözött, sajtok, májkrém, halkonzerv, stb, mindent kimerítettem már.
Valami olcsó de eredeti kellene.
Tojásrántotta? :D
Időben nem sokkal több összedobni mint egy szendvicset.
Tudod mit? Tanulj meg főzni! Nem olyan bonyolult dolog! Jó befektetés.
Látom, a tojásrántotta már megy, remek! Egy kis hagymát fel tudsz vági, nem? Rá tudod tenni némi zsírra vagy olajra nem? Mielőtt beletennéd a tojást, beletehetnél egy kis paprikát, paradicsomot, fedő alatt párolhatnád! Kolbász van? Azt is tehetsz bele. Ne felejtsd el megsózni, a végén fedő nélkül süsd egy picit, hogy ne legyen nagyon nedves, amikor beleteszed a felvert tojást. Máris kész a finom lecsó!
én ma ezt fogok: saláta (valamilyen zöld saláta, pl. jégsaláta/rukkola/bébispenót) koktélparadicsom, mozarella és egy tonhalkonzerv, dresszing: só, bors, balzsamecet, ehetsz hozzá pirítóst is, ha ez így önmagában nem elég.
Nem kell főzni, finom és még egészséges is :)
ha van tojásod és valami sütőformád akkor:
én muffinsütőben szoktam, de lehet kis hőálló poharakban is.
- kibéleled oldalt és az alján bacon-nel, beleütsz egy tojást és megsütöd a sütőben
- szoktam mellé zöldségeket is sütni, spárga, paradicsom, répa
Receptek vannak a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!