Mit egyek még vacsorára?
Figyelt kérdés
6 körül ettem egy hamburgert, de nem mekiset, hanem apa csinálta itthon a húspogácsát rendes húsból és még volt benne saláta, sajt meg hagyma, szóval raktam bele zöldséget is rendesen. Aztán az előbb ettem szendvicskrémes kenyeret, a krémben volt tejszínes sajtkrém, reszelt répa, só, bors és egy nagyon kicsi olívaolaj. Ebédre meg sült halat ettem krumplipürével. Szóval sokat ettem, de még mindig éhes vagyok és nem tudom, hogy még mit ehetnék. Gondoltam, eszem még főtt kukoricát meg őszibarackot, de tudom hogy két óra múlva megint éhes leszek és akkor még fent leszek, szóval mit egyek még? Ja és nagyon vékony vagyok, pedig én mindig eszem valamit, ha éhes vagyok. 176 cm és 56 kg vagyok. 16/L2014. aug. 20. 22:12
1/2 anonim válasza:
Én ettem tíz perce egy nagy tányér tojásos-lecsót, paraszt kolbásszal, sok-sok fehérkenyérkével, kb.: 1kg görögdinnyét, Egy megy-desszertet tejszinhabbal, két szelet tortát. Még elmegyek és eszek egy nagy karély zsíroskenyeret, vöröshagymával, még egy szelet tortát, így majd csak kibírom hajnalig.
174 cm/62kg vagyok, mindig akkor és annyit eszem, amennyi jólesik! Ha koplalnék időnként, akkor meghíznék!
2/2 A kérdező kommentje:
Óóó, elég sokat eszel, példát vehetnék rólad XD De én ennyit nem tudnék enni, az biztos.
2014. aug. 20. 23:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!