Kolbászhús golyócskák tört paprikába forgatva és úgy kisütve?
Itt írta valaki az egyik kérdésre válaszolva, "bulikajának" .Én úgy tudom, hogy a fűszerpaprika /pirospaprika/törtpaprika megég a forró olajban vagy zsírban, és meg is keseredik. Főleg mire egy nyers húsgolyó átsül.
A rántást is le szokták húzni a tűzről, amikor a pirospaprikát kerül bele, nehogy megégjen, megkeseredjen.
Szerintem ez valami tévedés lehet.
Simán , zsemlemorzsa nélkül is lehet húspogácsát sütni, de a paprikába forgatás meglepett.
igen, én írtam:
- lehet tepsiben, sütőben, akkor szinte nem is kell alá zsír
- ha lábasban, láng fölött, akkor viszont bő zsírban/olajban, és nem kell agyonsütni, gyorsan átsül, ha kellően apró falatkákat gyúrsz
Lehet, hogy baromság!
Mégis szinte alig-alig tudtam a sütéssel lépést tartani, olyan gyorsan fogyott a fiúktól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!