Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kolbászhús golyócskák tört...

Kolbászhús golyócskák tört paprikába forgatva és úgy kisütve?

Figyelt kérdés

Itt írta valaki az egyik kérdésre válaszolva, "bulikajának" .Én úgy tudom, hogy a fűszerpaprika /pirospaprika/törtpaprika megég a forró olajban vagy zsírban, és meg is keseredik. Főleg mire egy nyers húsgolyó átsül.

A rántást is le szokták húzni a tűzről, amikor a pirospaprikát kerül bele, nehogy megégjen, megkeseredjen.

Szerintem ez valami tévedés lehet.

Simán , zsemlemorzsa nélkül is lehet húspogácsát sütni, de a paprikába forgatás meglepett.



#húsgolyó #kolbászhús #pirospaprikába forgatás
2016. máj. 3. 12:36
 1/5 anonim ***** válasza:
52%

igen, én írtam:

- lehet tepsiben, sütőben, akkor szinte nem is kell alá zsír

- ha lábasban, láng fölött, akkor viszont bő zsírban/olajban, és nem kell agyonsütni, gyorsan átsül, ha kellően apró falatkákat gyúrsz

2016. máj. 3. 13:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
36%
Úgy baromság, ahogy van.
2016. máj. 3. 18:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
52%

Lehet, hogy baromság!

Mégis szinte alig-alig tudtam a sütéssel lépést tartani, olyan gyorsan fogyott a fiúktól...

2016. máj. 4. 08:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
47%
Igénytelenek mindenhol vannak.
2016. máj. 4. 08:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
52%
Mint ahogyan bunkó emberek is...
2016. máj. 4. 11:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!