Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen ízű a Besamel mártás?

Milyen ízű a Besamel mártás?

Figyelt kérdés
holnap készítek lasagne-t de nem tudom hogy finom lesz-e Besamel mártással?

2016. ápr. 25. 22:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
86%
El sem tudtuk olvasni a véleményedet, olyan gyorsan törölték ezek szerint. Biztos nagyon hasznos információ volt...
2016. ápr. 26. 12:28
 12/21 anonim ***** válasza:
5%

Tudom hogy te vagy a nagy jelentgető és lepontozgató kedves 83%os. tipikus mintamagyar. Csak azt tudnám mitől képzeled magad többnek a másiknál? kiírtam egy választ, ami valóban megtörtént. Én nem szeretem a besamelt, a koliban még 3 éve ahol laktam volt egy ilyen probléma és valami förtelmes íze volt, és mindenki rosszul lett tőle. hányás és fosás egyszerre! fel voltunk háborodva hogy lehet ilyen moslékot a menzára vinni.

És igen ezt a válaszomat is nyugodtan jelentheted, sőt le is pontozhatod ha úgy tetszik, a köcsög szó pedig tényleg illik rád, a kiírását valóban nem bántam meg. Azért írom ki mert már elegem van ebből a lekezelő undorító stílusból amit produkálsz.

2016. ápr. 26. 14:01
 13/21 anonim ***** válasza:
79%

Az, hogy egy rosszul elkészített vagy tönkrement ételt egy életre megutálsz, tipikus dolog - de NEM magát az ételt minősíti, szóval fölösleges volt ideírnod, mert most itt ez nem válasz.

Ettől függetlenül még nem kell törölni - de nem is baj, ha törölték. Nyilván volt valami oda nem illő is a szövegedben.

2016. ápr. 26. 14:12
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
viszont ha ti írjátok ki ugyanezt még ki is tüntetnek titeket érte.
2016. ápr. 26. 14:25
 15/21 anonim ***** válasza:
82%

Én sem szeretem, ezért engem is lepontoztak. :-))))

Szerintem jogomban áll nem szeretni, és ez a véleményem, amit továbbra is fenntartok, sőt a családban más sem szereti ha pl rakott ételt besamellel öntök le.

2016. ápr. 26. 16:40
 16/21 anonim ***** válasza:
86%
Szánalmas vagy a vádaskodásoddal 47-es, de most tényleg bejelentelek sértegetésért !
2016. ápr. 26. 17:27
 17/21 anonim ***** válasza:
86%

Mellesleg senkit sem pontoztam le, írtam, hogy nem is láttam a te kommentedet.

Mindig is vallom, hogy az ízlés nem vitatéma, és soha nem ítélkeztem amiatt, hogy valaki mit főzött, kit szeret , mit nem...

Mielőtt kinyitod a szád és valakiről valótlant állítasz, számolj háromig .

Kellemes napot !

2016. ápr. 26. 17:32
 18/21 anonim ***** válasza:
52%
Mondtam én.
2016. ápr. 26. 19:36
 19/21 anonim ***** válasza:
65%

47 %-os, valakivel nagyon összekeversz, hogy ilyen alpári módon lehordtál itt.Gondolkodj, el hogy hány 83 %-os ember írhat kommentet naponta a GYK-n a sokezer kérdésre válaszolva.

Nagy valószínűséggel más kategóriákban akaszkodtál össze valakivel, és, hogy most idepottyantál a sütés-főzés topikba, úgy vélted, hogy csakis én lehetek. Pedig , ha figyelnél itt is vagyunk ennél a kérdésnél ketten is 83 %-osak.

Én CSAK ide (ételek-italok ) járok írni-olvasni, más kategóriák nem tartoznak az érdeklődési körömbe.

Nagyjából az ember látja, hogy kik itt a rendszeres válaszolók, a stílusok is felismertehő, de ilyen sértegető

közönséges hangnem nem jellemző senkire.

A hasznossági mutatódból kiindulva, nem sokat jártál ezen az oldalon, és a korodat tekintve sem lehetsz egy sütés főzésben jártas válaszoló.

Én eddig is tisztességes hangnemben, sőt kifejezettel segítő szándékkal válaszoltam a kérdésekre,, aki elrontott valamit, azt is mindig biztattam, hogy ne aggódjon, lesz ez majd jobb is. Amúgy meg vagyok elégedve a velem szimpatizálók vélemény nyilvánításával, és ezúton is köszönöm mindenkinek.

Neked pedig kedves, kívánok még sok-sok tanulnivalót, hogy méltó ember váljék belőled. Sok sikert a pótvizsgához.

-Egy jogtalanul megvádolt, nagymama -

2016. ápr. 27. 11:12
 20/21 anonim ***** válasza:
8%

Nyilván ön ráér arra hogy nyomogassa az internetet és azért 83% a válaszi értéke, én nagy ritkán érek rá, mert dolgozom. Néha felnézek, megláttam ezt a kérdést és eszembe jutottak a kolis évek és igen felmérgeltem magam hogy ennyire sok a rosszindulatú ember és csak a jelentgetések mennek orrba szájba. Maga kóstolgatott engem, de legyen, maga az áldozat én meg az aki mindenért felelős. Nem bántottam magát egy szóval sem, csak nem szeretem ha belém kötnek jogtalanul és felháborodottan.

Egyébként kijártam az iskolát bukás nélkül. De köszönöm a biztatást. Remélem nem bántottam meg, minden jót kívánok!

2016. ápr. 27. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!