Milyen ízű a Besamel mártás?
Figyelt kérdés
holnap készítek lasagne-t de nem tudom hogy finom lesz-e Besamel mártással?2016. ápr. 25. 22:22
1/21 anonim válasza:
Finom. Én úgy szoktam, hogy rétegezve spenótpürével váltogatom a sajttal dúsított besamelt.
3/21 anonim válasza:
Nem szeretem, vaj, liszt, tej, olyan semmilyen íze van, esetleg fűszerek kicsit jobbá teszik.
4/21 anonim válasza:
A besamelnek liszt íze van. Csak mártásokhoz jó alap ( sajtmártás,tormamártás stb)
Lasagnéhoz házi tejfölt szoktam használni.
5/21 anonim válasza:
Jól írta valaki, semmilyen íze nincs önmagában. Egy alapmártás, amit tovább kell fűszerezni, ízesíteni, hogy valami íze legyen.
Sűrítésre és kötőanyagként is használják.
6/21 anonim válasza:
A lasagneban felváltva van besamel és paradicsomos szósz, de a besamel elhagyható.
9/21 anonim válasza:
Amolyan tejes-vajas krém íze van,enyhe szerecsendió aromával.
Alapmártás. A belőle készült mártások egyszerűen és finomra készíthetőek.
10/21 anonim válasza:
Kiírtam egy véleményt, amit tapasztaltam ezzel kapcsolatban és leszedettétek, aztán meg lepontoztok, egyétek csak a besamelt nyugodtan. Nekem nem jött be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!