Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan pucoljátok készítítek...

Hogyan pucoljátok készítítek elő ti a halat? PL. Adott egy pikkelyes (ponty) hal. Csak a pikkelyeket szeditek le, vagy meg is nyúzzátok? Frissen vásárolt élő hal. Beáztassam, hogy elmenjen az erős hal íze?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 22. 13:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
71%

FRISSEN VÁSÁROLT ÉLŐ HAL!!!!! Az ilyen nem látott folyót, azt nyúzni és zsírtalanítani kell.

A kérdés erre vonatkozott, így nyilván nem a vadon fogott hal előkészítését írtam le. Talán olvasni kellene okoskodás helyett...

2016. ápr. 22. 19:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 A kérdező kommentje:
Jah. Én egy környékbéli rabsictól vettem :)
2016. ápr. 23. 15:05
 13/13 anonim ***** válasza:
54%

Így okés, hogy élő, mert tudtommal a marketekben nem adhatnak élő halat, csak fejbekoppintottat.

Azért sikerült választani a kommentek közül ?

2016. ápr. 23. 16:23
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!