Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A menta torta elkészíthető...

A menta torta elkészíthető fözött vajrémmel ugy hogy a menta leveleket pépesítem? Ha igen hogyan?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 10. 23:29
 1/10 anonim ***** válasza:
59%
Nem tudom milyen a menta torta, de késés robotgeppel bármi pepesitheto
2016. ápr. 11. 06:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
46%
Én a finomra vágott mentát elöször kevés vízben megfözném, leszürném és a fözött krémbe tenném az elöírt folyadékkal együtt.
2016. ápr. 11. 09:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
22%
Amúgy mi az a főzött vajkrem? A vajkremet nem szokták főzni. ...
2016. ápr. 11. 09:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
62%
Egyáltalán nem megy hozzá a vajkrém, habtejszín vagy túrós, esetle mascarponés krém passzolna csak.
2016. ápr. 11. 10:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 Dnyepropetrovszk ***** válasza:
59%

Ha viccesek akarunk lenni, akkor egyszerűen fogkrémmel töltöd be a tortát. :D


A főzött vajkrém a legalapabb alapkrém a cukrászatban. :D

Ez az, amit kedvünkre úgy színezhetünk, ízesíthetünk vagy dúsíthatunk, ahogy csak akarunk.


Igen, szerintem pépesítheted. De én először leforráznám és csak utána mixelném. Akár így is bele lehet keverni a krémbe, de mondjuk színezheted halványzöldre is, hogy utaljon az ízére.

2016. ápr. 11. 16:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem sem jó bele a vajkrém, habtejszín lenne az igazi. Egy könnyű mentás ízhez nem illik a nehéz, általában cukros vajkrém.
2016. ápr. 11. 18:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
52%
Dnyepropetrovszk, 15 évig dolgoztam cukrász üzemben : a vajkremet sosem foztuk. A vajkrem vaj és cukor kihabositva- ezt lehet ízesíteni
2016. ápr. 11. 18:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
59%
A "fözött vajkrém" a cukorral kikvert vaj és fözött krém keveréke.
2016. ápr. 11. 19:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 Dnyepropetrovszk ***** válasza:
69%
Igen, épp ezért hiszik sokan, hogy a vajkrém ugyanolyan, mint régen, vagyis vaj (vagy margarin) és porcukor keveréke. De manapság a legtöbb helyen tudtommal a vajkrémet is főzik. Tulajdonképen egy egyszerű főzött puding, ami ki van habosítva vajjal vagy margarinnal. Mi elméletből is ezt tanultuk, iskolai gyakorlaton is és a munkahelyeken is. Szóval akárki akármit mond, nekem akkor is ez marad a vajkrém, bár ettől függetlenül másoknál jelenthet mást. :D
2016. ápr. 11. 22:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
Mentához minenképpen könnyed, habos, nem túl cukros tejszínes-krémsajtos tölteléket használnék, vajat semmiképp.
2016. ápr. 17. 16:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!