Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért kemény a pogácsa?

Miért kemény a pogácsa?

Figyelt kérdés

Tegnap sütöttem medvehagymás pogit. A sót véletlenül kihagytam belőle :)

Éjszakára betettem zacsiba, hátha mára megpuhul, de sajna nem :( Mit csináljak vele?


2016. ápr. 2. 17:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Melegitsd at a sutobe megegyszer, attol talan jobb lesz.
2016. ápr. 2. 17:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
és kb. hogyan? Hány percig?
2016. ápr. 2. 17:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Mikróban is próbálhatod, max 1 percig, akkor jó lesz, de mégegyszer már nem jön be, mert nagyon kiszárad.

ja és azonnal el kell mikrózás után fogyasztani, mert szét fog porladni, vagyis nagyon kiszárad.

2016. ápr. 2. 18:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Pár hete nekem is sikerült sütnöm egy menthetetlen adagot, gyakorlatilag ha megdobtam volna vele valakit, tuti betört volna a feje :) Nem tudom én sem, hogy mit rontottam el, azelőtt sosem jártam így. Hajtogattam, stb..., mindent szokás szerint és ugye minőségi hozzávalókból, bosszús voltam nagyon. Nem offolni akarom a kérdésed, csak inkább arra az esetre adnék tippet, ha nem sikerül "helyrehozni". Az ízével biztos semmi gond. Én papírzacsiba tettem, mint a zsemléket, amiket nem használok fel és legközelebb azt tettem a fasírtba, persze előtte ugyanúgy tejbe áztatva. Vagy bármilyen vagdaltba, miegyébbe. Egy adagot le is reszeltem és kevertem a zsemlemorzsával panírozásnál. Sovány vígasz, de legalább felhasználható, a család meg totál odavolt, hogy mitől van ilyen tutifrankó íze a fasírtnak, meg a rántott húsnak.
2016. ápr. 2. 18:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
Nagyon jó ötlet a legutolsó, őszintén respektálom:)
2016. ápr. 2. 19:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:
Annyira nem kőkemény azért ehető, csak hát nem az az igazi. Pedig tök jól néz ki és amikor beleharapunk hááát... nem elég hogy tök sótlan, de még keményebb is :D
2016. ápr. 2. 20:40
 7/7 Dnyepropetrovszk ***** válasza:
Meglehet, hogy túlsütötted vagy akár a tojásfehérjétől is lehet keményebb a tészta. Ezért célszerű csak a sárgáját felhasználni ilyen tésztákhoz. De mivel nem árultál el semmi részletet a készítés metódusáról, így nem tudhatjuk, hogy valójában mi lehetett a probléma. :D
2016. ápr. 3. 17:35
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!