Melyik sajttal legfinomabb a pogácsa?
Éttermekben, és esküvőkön van az a nagyon finom pogi.
melyik sajtból lehet olyan finomat csinálni?
Trappista nekem nem olyan, próbáltam karavánnal az sem.
Lehet ízfokozott tesznek bele?
De nem rég egy összejövetelen olyan Isteni finomat ettem, de nem tudtam elkérni a receptet, és azt tudom, hogy házilag volt.
És ki milyen sót használt? én mindig többet teszek mint amit a recept ír és akkor sem sós...jódozottat szoktam.
Igazi Ementháli, vagy magyarul Pannónia sajt finom a pogácsákhoz.
Ezek, igazi keménysajtok, ami a sajtokon belül egy kategória.
A karaván füstölt(ömlesztett) finom, de nem pogácsa sütéshez való.
A sónak semmi köze a finomsághoz, csak pontosan el kell találni a mennyiséget. Sima asztali só is lehet.
Az szájízedre hallgass, ne a receptben írt mennyiségre.
Nyersen egyébként minden tészta sósabbnak tűnik, szóval nem árt az óvatosság, ha van melletted valaki, vele is kóstoltasd meg a nyers tésztát :)Több száj többre megy... :))
Szerintem elsősorban erős, pikáns ízű sajtokkal.
Pl. parmezán, öregebb gouda, roquefort vagy gorgonzola, gruyére vagy appenzeller, cheddar, stb.
Hogy az esküvői pogin melyik van, azt nem tudom, de én ezeket nagyon szeretem pl.
Koszonom szepen, pannoniat megprobalom:)
5.valaszolo koszonom, amiket irtal,de nem biztos,hogy az en penztarcamhoz valo:(.ezeket csak tv musorban lattam:)
Koszi szepen:) legalabb elorebb vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!