Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pogácsa kelesztése, sütése?

Pogácsa kelesztése, sütése?

Figyelt kérdés
Van ahol azt írják, hogy langyos helyen kell keleszteni, van ahol meg azt, hogy hűtőszekrénybenn. Van ahol azt írják, hogy 200 fokon 30 percig süssük, van ahol meg azt, hogy 175 fokon 25 percig. Most akkor melyik a jó?

2015. nov. 8. 15:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Nos, a keleszteshez annyit tudok hozzaszolni, hogy mi mindig meleg helyre tettuk.

De a sutes az mar egyszerubb. Ha olyan a sutod, hogy atlatszo uveg van rajta, latod mikor kezd pirulni es akkor be tudod tajolni korulbelul mikor lesz kesz. En sosem nezem pontosan az idot mert kulonbseg van az els oadag kozt es a tobbi kozt. Az elsonek tobb ido kell (de lehet, hogy ez csak nalunk van igy).

Szoval, szerintem probald ki valamelyiket es kiderul.

2015. nov. 8. 19:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim válasza:

Én szoktam a hűtőben keleszteni, főleg mikor este összedobom, be a hűtőbe és másnap reggel (szombat vagy vasárnap) kisütöm. Nem csak pogácsát, hanem bármi mást, ami élesztős tészta. A hidegtől lassabban kel meg.


Egyébként, ha nem másnapra csinálom, akkor én is langyos helyen, ahogy az első válaszoló írta.

2015. nov. 9. 10:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!