Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pogácsa kelesztése, hogyan?

Pogácsa kelesztése, hogyan?

Figyelt kérdés
Minap voltunk Bakonybélben és isteni pogácsát ettünk a házigazdánál, megadta a receptet, és azt írja, hogy úgy is meglehet csinálni, hogy este összegyúrom, és reggel sütöm. A kérdésem, hogy mivel van benne tejföl, vaj, sajt, tojássárgája, nem lesz a tésztának baja reggelig ebben a melegben?
2012. aug. 25. 20:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Éjjelre hütöbe kell tenni, nem kell félni, ott megkel szépen. A konyhßaban hütés nélkül baja ugyan nem lenne, de rettenetesen túlkelne, és emiatt rossz lenne az ize.
2012. aug. 25. 20:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:

élesztős, én elhiszem ha te mondod, én még nem vagyok jártas pogi sütésben, pedig sütöttem már mindenfélét :D

akkor biztos, hogy hütő a lelke?

2012. aug. 25. 20:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, tedd be a hűtűbe.
2012. aug. 25. 20:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

anyukámnak is van hűtős pogácsája,

kell bele 1 ek konyak is

2012. aug. 25. 20:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!