Pogácsa kelesztése, hogyan?
Figyelt kérdés
Minap voltunk Bakonybélben és isteni pogácsát ettünk a házigazdánál, megadta a receptet, és azt írja, hogy úgy is meglehet csinálni, hogy este összegyúrom, és reggel sütöm. A kérdésem, hogy mivel van benne tejföl, vaj, sajt, tojássárgája, nem lesz a tésztának baja reggelig ebben a melegben?2012. aug. 25. 20:09
1/4 anonim válasza:
Éjjelre hütöbe kell tenni, nem kell félni, ott megkel szépen. A konyhßaban hütés nélkül baja ugyan nem lenne, de rettenetesen túlkelne, és emiatt rossz lenne az ize.
2/4 A kérdező kommentje:
élesztős, én elhiszem ha te mondod, én még nem vagyok jártas pogi sütésben, pedig sütöttem már mindenfélét :D
akkor biztos, hogy hütő a lelke?
2012. aug. 25. 20:27
4/4 anonim válasza:
anyukámnak is van hűtős pogácsája,
kell bele 1 ek konyak is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!